4 mevsim gezilecek yer Beypazarı

Beypazarı 4 mevsim gelişecek yer      Yaşar TONBAK/ ANKARA- BHA Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Cumartesi ve Pazar günü oldukça turist aldı.Beypazarı’nı gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler, Demirciler sokakta kendilerine yapılan ikramlardan oldukça memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Yılmaz Atak, adlı vatandaş eşi ve çocuklarıyla birlikte Beypazarı’nı görmeye ve gezmeye gediğini söyledi. 2 gündür...

4 mevsim gezilecek yer Beypazarı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı 4 mevsim gelişecek yer 

 

 

Yaşar TONBAK/ ANKARA- BHA


Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Cumartesi ve Pazar günü oldukça turist aldı.
Beypazarı’nı gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler, Demirciler sokakta kendilerine yapılan ikramlardan oldukça memnun kaldıklarını ifade ediyorlar.


Yılmaz Atak, adlı vatandaş eşi ve çocuklarıyla birlikte Beypazarı’nı görmeye ve gezmeye gediğini söyledi.


2 gündür Beypazarı’nı gezmeye ve görülecek yerleri görmeye çalıştığını belirten Yılmaz  Atak, “Beypazarı gerçekten çok güzelmiş. Şimdiye kadar gelmemiştim. Bu güne nasip imiş. Mevlana diyarı Konya’dan geldik. Beypazarı’nın müzelerini, ziyaret ederken, Gaz lambası müzesini gördük ve gezdik. Çok hoşumuza gitti. Yemekleri de güzel. İlçe tarihi ipekyolu üzerinde bulunuyormuş. İnözü vadisi kaya mağaraları, gözetleme kulesi ve tarihi yerleri görme fırsatı bulduk.” dedi.


İnözü vadisi gezisinde meyvelerin ve ağaçların henüz tam anlamıyla yapraklarını dökmediğine şehit olduklarını anlatan Yılmaz Atak, şunları kaydetti:

“Yapraklar yavaş yavaş ağaçlardan süzülürken, yeşilden sarıya, turuncudan kırmızıya dönen renkler gözlere adeta bayram ettiriyor. Böylesi güzelliğe sahip bir kasabada 2 gün geçirmenin tadını çıkardık. Beypazarı, bize göre 4 mevsim gezilebilecek yerlerden aslında.”

4 mevsim gezilecek yer Beypazarı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.